Kosteus

Liika kosteus heikentää näkymiä

AKS-Optimi Oy:n toiminta alkoi kylmälaitosten energiakulutusten tehostamisella. Pakastekalusteet ovat suurimpia sähkönkuluttajia kaupan kylmässä. Suurta kulutusta aiheuttavat pakastekalusteiden lasipintojen lämmitys. Tästä syntyi idea AKS säätimelle, Aito Kastepiste Säädin.


AKS säätimellä voidaan estää kosteuden syntymistä mille tahansa pinnalle. Säädin havaitsee pinnalle syntyvän kosteuden erehtymättömien luonnolakien mukaan. Tuloksena on usein parantunut energiatehokkuus, vähentynyt huollon tarve ja selvästi hallittu kondenssin eliminointi.


AKS säädintä voidaan käyttää minkä tahansa toimilaiteen ohjaamiseen, esimerkiksi ilmankuivaajan, lämmityksen, puhaltimen ja ilmanvaihdon.

Kylmävitriinin lasit ovat huurussa 

Kylmävitriinin lasit ovat kirkkaat

Autamme ratkaisemaan kosteusongelmia.


Tarjoamme oman osuutemme ratkaisuun. AKS säädin on kokonaan Suomessa kehitetty ja valmistettu tuote, jossa on lukuisia uusia käänteentekeviä innovaatioita. Käyttökohteita on monia ja useimpiin niihin liittyy sekä energian käytön tehostaminen että kosteusongelmien poisto. Ota yhteyttä ja kerro missä ongelma. Meillä on osaamista ilman käsittelystä, elektroniikan suunnittelusta, valmistuksesta ja asioiden liittämisestä tietoverkkoihin. Se IoT.

Esimerkkejä missä voimme auttaa

Kaupan kylmäosastot


AKS16 säädöllä saadaan 70% vuosittainen säästö. 

Talvisota muistomerkki


AKS16 säädin optimoi lasipintojen kuivausta 

Ilmastointi


AKS16 säädöllä jäähdytys toimii pahimmillakin helteillä ja saadaan samalla 50% säästö

TAPAMME TOIMIA

Tuomme markkoinoille aivan uuden tyyppisen säätimen, jolla on monia käyttökohteita ja sovelluksia. Säädin on todettu luotettavaksi ja energiatehokkaimmaksi menetelmäksi kylmälaitoksissa, niin S kuin K ryhmänkin kohteissa.


AKS 16 säädin voidaan jälkiasentaa minkä tahansa automaation yhteyteen, tai se voi toimia aivan itsenäisesti oman näytön ja ohjelmointinäppäimien avulla. Lisätietoja saa kysymällä puhelimitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen yhteystidot- sivulla.